Karlskrona Båt / Fiske AB

Kontakt:

Företagsnamn: Karlskrona Båt & Fiske AB

Besöksadress: Saltö fiskhamn

Adress:

Postadress: 371 37 Karlskrona

Telefon: 0455 150 60

Hemsida: www.batofiske.se/karlskrona-marin-ab

Beskrivning:

Karlskrona Båt & Fiske grundades redan 1989 , men då under namnet Kamms Fiskeredskap AB. Inriktningen var på den tiden material till yrkesfisket. Redan efter ett par år breddades sortimentet med båttillbehör för fritidsbåtar. Idag har vi ett mycket brett utbud av tillbehör och reservdelar. Vi säljer även motorer och aluminiumbåtar från Tracker

Runt 2005 påbörjades satsningen på sportfiske. Idag är vi en av sydöstra Sveriges största aktörer inom sportfisket och tillhandahåller ett mycket brett sortiment.

Butiks- och lagerlokalen ligger vackert belägen precis intill vattnet på ön Saltö 2km utanför Karlskrona centrum. Har du vägarna förbi så kom in och kika. 500 kvadratmeter med massor av båt och fiskeprylar.

Vi finns självklart också på webben. Sen 2011 har vi funnits på nätet. batofiske.se har vuxit snabbt och vi utökar hela tiden sortimentet både med båttillbehör och sportfiske. För att lyckas här så ligger vårt fokus på ett brett sortiment, prisvärda produkter och framför allt bra kundservice och snabba leveranser. Beställer du av oss så ska du veta att det går snabbt och att du får det du beställt. 2014,2015 och 2016 nominerades vi av Prisjakt som ”Årets sport och fritidsbutik”

Vi som driver Karlskrona Båt & Fiskecenter är Johan Svensson, Roger Johansson och Kim Rannebjer. Alla tre brinner för sportfisket och båtliv i allmänhet och har tillsammans över 80 års erfarenhet i branschen.

Verksamhet: Butik/Försäljning, E-handel

Återförsäljare för bl.a. Alamarin Jet (vattenjet), Beta och Steyr.

Allt du behöver när du ska byta ut din gamla inombordsmotor eller drev.

Share This: